Argumentanalyse

Påstand: Der er plads til et SønderjyskE-dedikeret medie

Belæg: Der findes ingen etablerede SønderjyskE-medier

Gendrivelse: SønderjyskE Ishockey dækkes på soenderjyske.dk og fansitet www.sisweb.dk

Gendrivelse af gendrivelse:  I modsætning til soenderjyske.dk og www.sisweb.dk er 4.periode ikke en part i dækningen. Samtidig bliver dækningen på 4periode mere intens, end hvad et amatørsite kan præstere og mere kritisk, end hvad klubben selv leverer.

Rygdækning: En tilskuerfremgang på 14 procent i sidste sæson indikerer en stor interesse for sporten.

Påstand: Der er et uudnyttet potentiale i dækningen af dansk ishockey i almindelighed og SønderjyskE i særdeleshed

Belæg: Tlskuermæssigt er ishockey næsten på højde med håndbold, men omfanget af mediedækningen er langt lavere. Desuden er der ingen, der dækker sporten med fokus på digital journalistik.

Hjemmel: JydskeVestkysten, som er det mede med klart flest SønderjyskE-historier, dækker primært sporten til avis og web. Samtidig dækkes ikke særligt intensivt af de landsdækkende medier

Rygdækning: Sidste sæsons samlede tilskuertal i den danske ishockeyliga viser, at tilskuerne strømmer til hallerne, og det betyder, at man nu er meget tæt på at kunne matche Herre Håndbold Ligaen, der i modsætning til ishockey er i nedgang. Samtidig viser tilskuertallene, at SønderjyskEs ishockeyhold er mere populære end både deres håndbold- og fodboldhold.

Gendrivelse: Som altid er det dumt at generalisere. Bare fordi folk kommer i hallen, er det ikke sikkert, at de efterspørger en større mediedækning. Ikke alle har det samme behov.

Gendrivelse 2: JV.dk/sport er begyndt at involvere video i dækningen, men på ishockeydelen involverer det endnu ikke interviews med spillere og trænere.

Påstand: Samarbejdet med etablerede medier er afgørende for rækkevidden af vores projekt

Belæg: Historier, der finder vej til jv.dk/sport, giver væsentlig flere læsere end historier, der blot publiceres på 4periode.mediajungle.dk

Hjemmel: 4periode.mediajungle.dk er ikke stor nok til selv at tiltrække tilstrækkeligt med klik og besøg.

Gendrivelse: Jv.dk/Sport er tilbøjelige til at vælge de mest attraktive historier, og det kan være med til at forklare de ekstra visninger.

Rygdækning: Jv.dk/Sport har ifølge JydskeVestkystens egne tal 40.000 sidevisninger om måneden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *