Søgemaskineoptimering

For at nå ud til så mange folk som muligt har vi været meget opmærksomme på at bruge de rigtige ord i vores artikler på www.4periode.mediajungle.dk.

Det betyder, at ordet SønderjyskE indgår i så mange rubrikker som muligt. Det er gjort med et mål om at mange af dem, der har interesse for SønderjyskE, men som ikke var bekendte med vores side, nemt kulle kunne finde frem til ved at søge efter navnet.

Det samme gør sig gældende på YouTube, hvor vi har brugt ordet SønderjyskE i titlen på 22 ud af 30 videoer.

Vores søgemaskinebestræbelser er lykkes et stykke hen ad vejen, som nedenstående screendumps viser.

Skærmbillede 2013-12-18 kl. 14.29.25

Skærmbillede 2013-12-18 kl. 14.48.16

Søgningerne er foretaget på en computer, der ikke tidligere har været inde på vores hjemmeside eller har søgt på de nævnte ord.

Begrænsningen her er dog, at de folk, der enten søger på “4 periode” eller på “4 periode SønderjyskE” må formodes at vide, hvad det er, de leder efter.

En anden udfordring er at score højt blandt de der bare søger efter stof om SønderjyskE Ishockey uden at kende det mindste til vores projekt. Den udfordring må vi erkende, at vi ikke har fået løst, idet vi ikke fremgår på side 1, hvis man søger på SønderjyskE eller SønderjyskE Ishockey.

Det var blandt andet det resultat, vi forsøgte at imødegå ved at få “SønderjyskE til at indgå i så mange af vores rubrikker som muligt, men vi må erkende, at denne del af søgemaskineoptimeringen ikke er lykkes i tilstrækkelig grad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *