Videreførelse og lukning

Fra begyndelsen var vi indstillet på, at projektet var en måde at skabe erfaringer på. Både JydskeVestkysten og SønderjyskE Ishockey gik med i samarbejdet for at undersøge, om der var interesse for den slags dækning på de sociale medier, som vi har lavet i projektet.

Hverken SønderjyskE Ishockey selv eller JydskeVestkysten har i øjeblikket folk ansat til at tage sig af en regulær dækning af holdet på de sociale medier. Derfor er der heller ingen af de to parter, der har tænkt sig at føre projektet videre, efter vi har afsluttet det. Derimod vil begge parter bruge erfaringerne fra projektet til at vurdere, om projektets elementer på en eller anden måde skal føres videre i fremtiden.

Videreførelse

For SønderjyskE Ishockeys vedkommende tager man erfaringerne fra dette projekt op på et møde i foråret 2014, hvor man skal klarlægge, hvordan klubben i fremtiden skal gribe de sociale medier an. Dette projekt kommer således til at danne grundlag for de beslutninger, klubben træffer.

JydskeVestkystens sportsredaktør Jacob Ravn har ligeledes et par betragtninger om projektet. Han fortæller således, at man overvejer at overtage enkelte elementer fra projektet. Eksempelvis vil JV undersøge, hvordan de kan lave livedækning fra kampene, uden at det går ud over produktet til avisen. Specielt med øje for at det er jv.dk/sport, der har leveret så stor en del af trafikken på LiveScribblerne, som det er tilfældet (se mere under menuen statistik).

Videoer på nettet er i forvejen i fokus hos JV, men projektet har været med til at vise, hvor enkelt det kan være at lave videoer af en rimelig kvalitet til nettet. Sandhedens Time-videoeren er en idé, som JV kunne forestille sig at arbejde videre med, når journalisterne eksempelvis er med andre sportshold på træningslejre.

I forhold til projektet som helhed fortæller Jacob Ravn, at det har været inspirende at følge med fra sidelinjen. Jacob Ravn har været meget tilfreds med vores produkter, og den eneste anke har været, at han mener ikke, at jv.dk/sport har været gode nok til at bringe det unikke indhold hurtigt nok på deres hjemmeside. Eksempelvis efter kampen mod Frederikshavn, hvor vi havde sendt links til spillerreaktioner, som først blev bragt på jv.dk/sport dagen efter.

Afslutning

Vi har valgt at afslutte projektet ved at publicere en historie om en af klubbens canadiske spilleres forhold til jul og de danske juletraditioner. Spilleren er kendt blandt fansene, som den mest “juleglade” spiller i SønderjyskE, og det var således en let og humoristisk måde at afslutte projektet på.

Ligeledes har vi mod slutningen af projektet bragt en artikel om nogle af klubbens største talenter, der giver afslutningen et bredere perspektiv, fremfor blot at afslutte projektet med kampdækningen 13. december, der ellers var den sidste regulære produktionsdag for os. Det, vurderede vi, ville være for brat en afslutning.

Den allersidste artikel, der blev publiceret på hjemmesiden, blev lagt på 19. december. Dette var blot en kort konstatering af, at hjemmesiden ikke længere vil blive opdateret, og at 4periode nu takkede af. Ligeledes lavede vi 19. december et opslag på Facebook-siden, hvor vi skrev, at siden ikke længere vil blive opdateret. Der høstede vi rigtig mange kommentarer fra fansene, der har været meget tilfredse med projektet.

Vi har valgt at holde både hjemmeside og Facebook-side åben indtil videre, fordi vi kan se, at der fortsat er aktivitet på begge sider. Efter eksamenen i januar 2014 vil vi revurdere situationen og overveje om begge sider skal lukkes permanent ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *